Disclaimer

Copyright

Alle content op hayatim.nl is eigendom van hayatim.nl tenzij anders aangegeven. Content van hayatim.nl, zowel tekst-, geluids- of beeldmateriaal, mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Hayatim.nl. Er is vooraf toestemming middels deze disclaimer om contentmateriaal te delen met bronvermelding naar hayatim.nl, of via de sharebuttons op deze website.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen op hayatim.nl zijn zorgvuldig samengesteld om zo correct, compleet en up to date mogelijk te zijn voor de bezoekers va deze website. Dit garandeert niet dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is.  Aan de informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Bovendien aanvaardt hayatim.nl geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheid in de verstrekte informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, de verspreiding van informatie via internet.

 

Samenwerkingen

Sommige artikelen zijn voortgekomen uit samenwerkingen. Dit wordt altijd vermeld in het artikel zelf. Soms staan er links in het artikel die een kleine commissie opleveren of dat het product ter recensie kosteloos is opgestuurd. Recensies zijn altijd geschreven vanuit eigen ervaringen: samenwerkingen waarbij de tekst vooraf wordt aangeboden worden niet geaccepteerd.

 

Linkpizza

Deze website is gekoppeld aan LinkPizza, een platform waar merken en influencers aan gekoppeld kunnen worden. LinkPizza maakt automatisch affiliate-links wanneer een LinkPizza-partner, zoals bol.com, in een artikel wordt genoemd. Deze links worden niet altijd toegepast. Om deze reden wordt onder de artikelen niet vermeld of het artikel een LinkPizza link bevat. In principe kan elk artikel met links een artikel zijn waar LinkPizza ook een link aan toevoegt. Voor meer informatie over LinkPizza klik je hier..

 

Meer informatie

Voor vragen kan er contact worden opgenomen via het  contactformulier of een mail gestuurd worden naar info@hayatim.nl. 

Hayatim.nl behoudt zich het recht de disclaimer op elk gewenst moment aan te passen.