MEET THE BLOGGER

over

Over Nisa

Van festivals, uitslapen en Netflix marathons naar luiers, speentjes en Duplo. De eerste van mijn vriendenkring met een kleintje, voorzichtig manoeuvrerend door het mijnenveld dat ouderschap heet. Dat ben ik, Nisa (29). Ik ben moeder van het (totáál objectief..) leukste jongetje ter wereld, Irfan (3) en vrouw van knappe Kerim (31). Ook al word ik soms gillend gek hier thuis: ik zou het voor geen goud willen missen.

Ik ben natuurlijk meer dan alleen moeder. Zo werk ik 34 uur per week bij een grote verzekeringsmaatschappij, ben ik freelance webdesigner en zorg ik ervoor dat ik genoeg tijd aan mijzelf besteed. Zo houd ik nog regelmatig netflix-marathons, ga ik erop uit met vriendinnen of houd ik een heuse pyjama dag in bed.

Irfan is gek op auto’s, fantasierijk bouwen met Lego en is net zo’n bingewatcher van “zijn” programma’s als zijn moeder. Hij vindt het leuk op de kinderopvang en heeft zin om na de zomervakantie te starten op school. Hij is koppig en heeft een een driftige kant, maar bovenal is hij het liefste jongetje ter wereld..

Over Hayatim

Aangezien mijn kindloze vriendengroep mijn geneuzel over babyhapjes, stapjes en luiers zat begonnen te raken begon ik aan een online zoektocht naar eensgezinden. Hier kwam ik voor het eerst in contact met mamablogs. Dit had ik tijdens mijn zwangerschap moeten weten! 

Met een liefde voor websites bouwen en een drang om mijn eigen ervaringen op te schrijven was de keuze snel gemaakt om zelf ook een blog te starten. Sinds november 2018 zijn mijn posts online te vinden. Eerst onder een andere domeinnaam en na een grote schoonmaak sinds november 2019 op Hayatim.nl met een nieuwe huisstijl!

De naam Hayatım (ha-ya-tum) komt uit het Turks en betekend zowel mijn leven als mijn liefste. Ik kon mij geen betere naam voorstellen voor een blog over mijn Neder-Turkse gezin! Naast artikelen over mijn ervaringen in het moederschap vind je op Hayatım ook blogs over persoonlijke ontwikkeling en lifestyle. Ik hoop dat je je welkom voelt in mijn digitale thuis, hoşgeldin!